Lämpöpumput ja kylmäkoneet Ypäjän ja Loimaan seudulla

Asennamme energiaa säästävät lämpöpumput kaikkiin kohteisiin Ypäjällä, Loimaalla ja lähikunnissa. Meiltä saat myös ammattitaitoiset ilmalämpöpumppujen ja erilaisten kylmäkoneiden huoltotyöt. Huollamme kaikki merkit ja mallit. Lue lisää!

Kylmäkonehuolto, ilmalämpöpumput ja muut palvelut

Ilmalämpöpumppu on energiaa säästävä lämmitysratkaisu, mutta sen avulla saavutettavat säästöt riippuvat esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennuspaikasta talossa ja oikeaoppisesta käytöstä. Siksi kannattaa tilata laite ja asennus ammattilaiselta. TSR-Tekniikan asiantuntevat palvelut kattavat niin korkealaatuiset laitteet kuin niiden asennukset ja huollot. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat

  • Ilmalämpöpumppujen myynti (Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Sanyo ym.)
  • Ilmalämpöpumppujen sekä vesi-ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto
  • Jäähdytinlaitteet kotiin ja toimistoon
  • Kylmäkoneiden asennus ja huolto (kotitaloudet, suurtaloudet, kauppojen kylmälaitteet, autot ja koneet)
  • Suurkeittiölaitehuolto
  • Kodinkoneiden asennus ja huolto
  • Antenniasennustyöt (esim. lautasantennien asennukset)

Muista kotitalousvähennys!

Remontointikulut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen voi tehdä oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja peruskorjauksista. Saat kotitalousvähennyksen myös ilmalämpöpumpuista ja kodin sähkötöistä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Soita ja pyydä tarjous!

TSR-Tekniikka on asiantunteva kumppanisi kaikissa lämpöpumppu-, jäähdytinlaite-, kylmäkone-, suurkeittiölaite-, kodinkone- ja antenniasennus- ja huoltotöissä Loimaan ja Ypäjän seuduilla. Soita ja kysy lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä