Kylmälaitehuollot alan asiantuntijalta

Ota yhteyttä

TSR-Tekniikka Oy tekee kylmälaitehuollot. Huollamme kaikki merkit ja mallit vahvalla ammattitaidolla. Toimimme Ypäjältä käsin joustavasti lähipaikkakunnilla, noin 100 kilometrin säteellä.

TSR-Tekniikka Oy on kylmälaitehuoltojen asiantuntija. Vuosien kokemuksella huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset sekä -malliset kylmälaitteet kilpailukykyiseen hintaan.

Kylmälaitehuollot tulee teetättää alan luvanvaraisella, pätevällä kylmälaitehuoltajalla. Yrityksellämme on kaikki tarvittavat sähkö- ja kylmäaineluvat kaikenlaisten huoltojen suorittamiseen.

Kun kaipaat osaavan kylmälaitehuoltajan palveluita Ypäjällä tai lähiympäristössä, ole meihin yhteydessä. Pystymme olemaan apunasi tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Huollamme kaikki merkit ja mallit

Huollamme kaikenlaiset kylmälaitteet, kuten kauppojen kylmäkaapit ja -altaat, ravintoloiden kylmälaitteet ja kaikki muut pakaste- ja kylmäsäilytystilat sekä -kalusteet. Toteutamme laitteiden määräaikaishuollot, joilla varmistetaan laitteen asianmukainen toiminta ja turvallisuus sekä taataan pitkä käyttöikä. Määräaikaishuolloissa käydään läpi laitteen toiminta kattavasti, tarkistetaan mahdolliset vuodot sekä puhdistetaan tai tarvittaessa vaihdetaan ilmansuodattimet. Määräaikaishuoltojen lisäksi teemme myös kaikki muut tarvittavat kylmälaitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteet – pienet ja nopeat työt sekä suuremmatkin remontit.

 

Palvelemme myös ilmalämpöpumppujen parissa.

Lue lisää

Tilaa kylmälaitehuolto ammattilaiselta

Ole meihin yhteydessä ja kerro millaista huolto- tai korjauspalvelua tarvitset. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastailemme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Palvelemme laaja-alaisella ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Ypäjällä, josta käsin toimimme joustavasti alueen lähipaikkakunnilla noin 100 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Ota siis epäröimättä yhteyttä ja tilaa paikalle osaava sähkölaiteasentaja!