Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Ota yhteyttä

TSR-Tekniikka Oy myy, asentaa ja huoltaa korkealaatuiset ja energiaa säästävät ilmalämpöpumput. Toimipaikkamme sijaitsee Ypäjällä, josta käsin palvelemme joustavasti lähipaikkakunnilla, noin 100 kilometrin säteellä.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas, sekä rahaa että luontoa säästävä lämmitys- ja viilennysratkaisu jokaiseen kotiin ja kiinteistöön. Oikeanlainen pumppu sille parhaiten sopivassa paikassa varmistaa, että tavoitat lämmitysjärjestelmälläsi parhaan mahdollisen hyödyn. Siksi kannattaakin antaa alan asiantuntijan olla apunasi tuotteen valinnassa sekä asennuksessa. TSR-Tekniikka Oy edustaa alansa parhaimmistoon kuuluvia Mitsubishi- ja Toshiba-ilmalämpöpumppuja. Saat meiltä kaiken tarvittavan aina laitteen myynnistä sen asennukseen sekä mahdollisiin huoltoihin.

Lämpöpumppujen myynti ja asennus

Ilmalämpöpumppu valitaan aina yksilöllisesti kohteen perustiedot ja -ominaisuudet huomioon ottaen. Valintaan vaikuttavat muun muassa asunnon tai muun kiinteistön koko, asukas- tai käyttäjämäärä sekä mahdolliset muut lämmönlähteet, kuten tulisijat. Myös huonekorkeudella on merkitystä, sillä mitä enemmän lämmitettävää tilavuutta on, sitä tehokkaamman pumpun tarvitset.

Olemme mielellämme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan mallin valinnassa. Kauttamme saat tilattua huippulaadukkaat Mitsubishi- ja Toshiba-ilmalämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan.

Kauttamme ostettujen lämpöpumppujen lisäksi asennamme myös kaikki muun merkkiset ja muualta hankitut ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput vahvalla ammattitaidolla. Lämpöpumpun asennus vaatii alan asiantuntijuutta, ja osaavalta tekijältä se sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Lämpöpumpun voi asentaa kaikkina vuodenaikoina. Asennamme ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin asiakkaan kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana.

Pyydä tarjous

Ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppujen huollot

Myynnin ja asennuksen lisäksi teemme myös kaikenmerkkisten ilmalämpöpumppujen ja vesi-ilmalämpöpumppujen huoltotyöt. Lämpöpumppu on syytä huollattaa keskimäärin kahden vuoden välein, näin pidennät laitteen käyttöikää ja varmistat laitteen tehokkaan toiminnan.

Perushuoltojen lisäksi teemme myös kaikki muut lämpöpumppujen huoltotyöt. Tarpeesi mukaan pystymme olemaan apunasi myös nopeaa reagointia vaativissa huoltotarpeissa, joten otathan epäröimättä yhteyttä.

Huollamme myös kylmälaitteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ole meihin yhteydessä ja kerro palvelutarpeestasi. Olemme apunasi kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Toimialueemme kattaa Ypäjän ja lähipaikkakunnat noin 100 kilometrin säteellä toimipisteeltämme.

Yhteystiedot